Blues Hog Tennessee Red Sauce - Squeeze Bottle

Artikel 13 van 21
€ 14,45 (inclusief btw)

A thin vinegar and pepper based sauce popular in Southern Berbecue Joints.  Blues Hog Tennessee Red Sauce can be used as a marinade, baste or even a dipping sauce.  Excellent on pork and beef sandwiches, this sauce gives food a unique boost of flavor with a zesty attitude!

Ingrediënten:

appelcider azijn, suiker, ketchup (rode rijpe tomaten, gedistilleerde azijn, maisstroop met hoge vruchtensuiker, maisstroop, zout, specerijen, uienpoeder, natuurlijke aroma’s), water, zout, specerijen.
THT: zie verpakking. Kan sporen van noten, zaden en of soja bevatten

Inhoud: 23oz.

Het verhaal van Blues Hog:

Blues Hog Barbecue ontstond in de heuvels van Tennessee met varkensschouders en hele varkens gebarbecued over hickory kolen voor families. Hickory is een Amerikaans hardhout uit de okkernootfamilie

Gecreëerd door Pitmaster en tevens chef-kok, Bill Arnold, hebben deze sauzen gewonnen inevenementen zoals het Amerikaanse Royal en in vele andere internationale wedstrijden.

Blues Hog producten zijn gemaakt met suikers en kruiden van de hoogste kwaliteit volgens normen die ver boven de rest uitstijgen. Ze worden gebruikt door topchefs en wedstrijdteams over de gehele wereld.

Blues Hog is wordt aanschouwd al de top van nationale en internationale BBQ prijzen. Als zodanig wordt de Blues Hog saus algemeen aanzien als de "Keuze van de kampioenen" door wedstrijdbarbecue teams en topkoks over de hele wereld!

© 2016 - 2024 BarBQshop.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel